• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 - 11:54

Δείτε επίσης

loading...

Νέα της Ε.Ε.Φ.

loading...
Το Διεθνές επιστημονικό περιοδικό Μεσογειακή Αρχαιολογία και Αρχαιομετρία (ΜΑΑ) είναι ένα καθιερωμένο διεπιστημονικό περιοδικό που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών, Εργαστήριο Αρχαιομετρίας, Ρόδος, από το 2001, και αναφέρεται στην εφαρμογή σύγχρονων φυσικών μεθόδων και  προσεγγίσεων σε αρχαιολογικά υλικά και μνημεία που αφορούν τη μελέτη των αρχαίων πολιτισμών.
Συμπεριλαμβάνεται στο Scopus, Arts & Humanities Citation Index, έχει δείκτη αξιολόγησης (impact factor) και αποδελτιώνεται από βασικές διεθνείς μηχανές αναζήτησης και βάσεις δεδομένων. Γεωγραφικά επικεντρώνεται στην περιοχή της Μεσογείου και για ζητήματα που αναφέρονται σε αλληλεπιδράσεις των αρχαίων λαών της Μεσογείου με τις γειτονικές περιοχές. Θεματικά παρουσιάζει ένα διεθνές φόρουμ για την έρευνα, τις καινοτομίες, τις ανακαλύψεις, τις εφαρμογές, τα εξειδικευμένα συνέδρια, που συνδυάζουν αρχαιολογία, πολιτιστική κληρονομιά και φυσικές επιστήμες (χρονολογήσεις, αναλύσεις, χαρακτηρισμός και προέλευση αρχαίων υλικών, αρχαία τεχνολογία, σύγχρονες αρχαιολογικές ανασκαφές κ.α). Όλα τα άρθρα δημοσιεύονται μετά από κριτική και σε αυστηρά τεκμηριωμένο επίπεδο, αναρτώνται σε μορφή .pdf στην αγγλική και είναι ελεύθερα (www.maajournal.com).

  

astairimmou       17sinedrio   pankefe