• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 17:22
 
Μετά τις  απογοητευτικές μεταθέσεις για εμάς τους φυσικούς, διαμαρτυρόμαστε : 
Ένας μόνο φυσικός!!! πήρε μετάθεση σε όλoν το νομό  Αττικής! 
Δεκατρείς φυσικοί στην Θεσσαλονίκη!
Είκοσι τρεις φυσικοί σε όλη την  Ελλάδα!(από 404 μεταθέσεις)
Για λόγους δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας, για να μην μιλήσουμε για τους βιοποριστικούς λόγους και την διάλυση των οικογενειών μας,  απευθυνόμενοι στο ΚΥΣΔΕ, την ΟΛΜΕ  και την ηγεσία του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ζητάμε :
1)το ΚΥΣΔΕ  να επανεξετάσει τις αντίστοιχες εισηγήσεις του. 
2)η ΟΛΜΕ να παρέμβει άμεσα προς τον κ. Υπουργό προκειμένου με κοινωνική ευαισθησία, να προσθέσει στις μεταθέσεις κι άλλους φυσικούς κυρίως στον νομό Αττικής που είναι πολύ προκλητικός ο αριθμός των φυσικών «1», ώστε να αποτρέψει αυτόν τον παραλογισμό! τις λιγότερες μεταθέσεις των τελευταίων χρόνων στη Δ/θμια Εκπ/ση ιδίως στον κλάδο μας και μάλιστα μόνο έναν φυσικό σε όλη την Αττική!! Δεν μπορεί μία ολόκληρη Αττική να χρειάζεται έναν μόνο φυσικό από μετάθεση!!!Από εκεί που είμασταν τόσο περιζήτητοι, ξαφνικά πώς γίναμε τόσο περιττοί;
3)η ηγεσία του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  να σκύψει στο πρόβλημά μας αυτό και να ληφθούν υπ΄όψην τα κενά που ζήτησαν τα ΠΥΣΔΕ(γιατί στην Αττική ειδικά δεν ελήφθησαν καθόλου υπόψην).
 Αυτές οι ελάχιστες μεταθέσεις θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα, όπως :
Πώς θα καλυφθούν τα κενά φυσικών που σίγουρα θα υπάρξουν αφού τα πύσδε  έβγαλαν;
Αν δούμε αναπληρωτή στον τόπο που αιτηθήκαμε και δεν πήραμε μετάθεση, εμείς οι μόνιμοι που έχουμε τόσα μόρια, πώς πρέπει να αντιδράσουμε, για να δικαιωθούμε;
Aν τις  αναθέσεις μας  κάνουν άλλες ειδικότητες, όπως μαθηματικοί κ.α. που ήρθαν με μετάθεση, πώς πρέπει να αντιδράσουμε για να δικαιωθούμε; Ή μήπως αυτός ήταν ο στόχος για να καλυφθούν τα κενά μας;
Ας λάβουμε υπόψην και το πλήγμα που δεχτήκαμε με το τρίωρο που προστέθηκε στους ΥΣΕΦΕ και την μείωση στην Γεωγραφία, την Βιολογία! Που και  πάλι δεν δικαιολογεί τον αριθμό μεταθέσεων. Θα συσσωρευτούν πολλοί φυσικοί αιτούντες μετάθεση.
Επειδή ο πρώτος στόχος μας είναι ποιότητα στην εκπαίδευση πρώτα για τον μαθητή, αλλά και αξιοπρέπεια για εμάς, ζητάμε δικαίωση στις μεταθέσεις μας!!!
 
  Οι Φυσικοί:
  Δανιήλ  Αναστασία
  Δημητρόπουλος Aντρέας
  Βακαλάκης Δημήτρης
  Πολυχρόνου  Σπυριδούλα
  Ντούρου Ελισσάβετ
  Kαραμανίδου Αντιγόνη
  Καλυβιάνου Δήμητρα