• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 - 17:27
 
 
 
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τα ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 400 ωρών
 "Διοίκηση και Διαχείριση Σχολικών Μονάδων"
σε συνεργασία με το ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων, συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές της δραστηριότητες, διοργανώνει για 8η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία με το ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης, διάρκειας 400 ωρών, με τίτλο: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», στην ΑΘΗΝΑ (και στη Θεσσαλονίκη εάν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερόμενων για το σχηματισμό τμήματος) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-17. 
Το Σεμινάριο επιμόρφωσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, κ.λπ.
ΣΤΟΧΟΣ του προγράμματος επιμόρφωσης είναι, να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για την ανάληψη θέσης Στελέχους της Εκπαίδευσης, τόσο με την απόκτηση γνώσεων Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως στελέχη της εκπαίδευσης.
Το Σχεδιασμό, την Επιστημονική Επιμέλεια και την Εποπτεία του προγράμματος  θα έχει το «Εργαστήριο Διοίκησης και Εκπαίδευσης» του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Οι θεματικές ενότητες των εισηγήσεων του σεμιναρίου αφορούν τη Διοίκηση, Οργάνωση και Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, την Ηγεσία στην Εκπαίδευση, αλλά και Σύγχρονα Ψυχοπαιδαγωγικά Θέματα.
Ενδεικτικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι: «Διοίκηση της Εκπαίδευσης & Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Εκπαιδευτική Ηγεσία, Προγραμματισμός και Λήψη Αποφάσεων, Οργάνωση και Οικονομική Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού, Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Αναλυτικά Προγράμματα, Ψυχική Ανθεκτικότητα Εκπαιδευτικού, Επικοινωνία στο Σχολικό Περιβάλλον, Διαχείριση της Διαφορετικότητας στη Σχολική Μονάδα, Διαχείριση Κρίσεων και Προβλημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον». 
Διάρκεια Σεμιναρίου Εξειδίκευσης: 400 ώρες, συνδυαστικής μάθησης (Οι 400 ώρες περιλαμβάνουν, μαθήματα δια ζώσης, μαθήματα e-learning, και εκπόνηση εργασιών) 
Οι εργασίες που θα εκπονηθούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου μπορούν να παρουσιαστούν από τους επιμορφούμενους σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωσή του (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα). 
Έναρξη: Οκτώβριος 2016
Διεξαγωγή Μαθημάτων: 9:00 - 14:00  (ένα με δύο Σαββατοκύριακα το μήνα, έως αρχές Ιούνη 2017)
Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα:Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο , Θεσσαλονίκη (Κεντρικό Ξενοδοχείο) 
Κόστος Σεμιναρίου: 800 €  (Προκαταβολή εγγραφής 200 €, υπόλοιπο ποσό σε 3-6 δόσεις)
  700 € για (α) μέλη της ΕΕΦ (με πληρωμένη τη συνδρομή 2016), 
                (β) όσους έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα σεμινάρια της 
                 ΕΕΦ την περασμένη χρονιά,   
                 (γ)  για εφάπαξ εξόφληση
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Χαροκόπειο  Πανεπιστήμιο.
Κατάθεση προκαταβολών για την εγγραφή στο λογαριασμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στη Eurobank: 0026.0327.49.0100038837 (αριθμός IBAN:  GR9102603270000490100038837)
(σημειώνοντας ως αιτιολογία κατάθεσης τον ΚΩΔΙΚΟ ΚΕ51 και το ονοματεπώνυμό σας)
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της ΕΕΦ
(10:00-14:00): 210-3635701 (κος Πολυχρονάτος), 
ή στο κινητό (πρωί/απόγευμα): 6937-528749 (κα Πολύμνια Λαδιανού)
** Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.