• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 16:35
 
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες Φυσικοί, 
 
Επειδή οι τελευταίες απόπειρες για…  διάλογο (επιτροπή εθνικού διαλόγου για την παιδεία, επιτροπή εξορθολογισμού της ύλης που συστάθηκε από το ΙΕΠ), αγνόησαν την  Ένωση Ελλήνων Φυσικών,
Επειδή κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα τα θέματα της Φυσικής από εσάς, τους μάχιμους εκπαιδευτικούς,
Επειδή είναι αδύνατον να μην καλείται στον εθνικό διάλογο ένα επιστημονικό σωματείο με χιλιάδες μέλη και απόψεις που συνδιαμορφώνονται μέσα από συνέδρια, ημερίδες και επαφή με τους συναδέλφους,
Επειδή (κάνοντας την αυτοκριτική μας) και εμείς συχνά αδυνατούμε να προτείνουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση,    
η Ένωση Ελλήνων Φυσικών δημιούργησε ένα φόρουμ επικοινωνίας και καλεί τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα να καταθέσουν τις προτάσεις τους το προσεχές διάστημα με σκοπό να επικαιροποιήσουμε και να συνδιαμορφώσουμε τις προτάσεις μας για θέματα της Φυσικής και της Παιδείας γενικότερα.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και το νέο φόρουμ μας,
 όπου μπορείτε αφού κάνετε εγγραφή να καταθέσετε τις απόψεις σας πάνω σε διάφορες θεματικές ενότητες (υποβάθμιση Φυσικής, αναλυτικά προγράμματα, ύλη Φυσικής, εργασιακά, Αναπληρωτές κ.α.)
Αναμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας.
 
Με εκτίμηση 
Φιλντίσης Παναγιώτης
Α΄ Αντιπρόεδρος ΕΕΦ