• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 16:34

                                                                                              ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τα ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
                                                                                                                           "Διοίκηση Σχολικών Μονάδων"
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων και ενόψει της επικείμενης επιλογής νέων διευθυντών σχολικών μονάδων  διοργανώνει Σεμινάριο Επιμόρφωσης, με τίτλο: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ» στη Θεσσαλονίκη.
Το Σεμινάριο επιμόρφωσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, κ.λπ.
ΣΤΟΧΟΣ του προγράμματος επιμόρφωσης είναι, να εφοδιάσει τα νέα υποψήφια στελέχη τόσο με την απόκτηση γνώσεων Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως στελέχη της εκπαίδευσης.
Οι θεματικές ενότητες των εισηγήσεων του σεμιναρίου αφορούν τη Διοίκηση, την Οργάνωση και Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, την εκπαιδευτική νομοθεσία και την Ηγεσία στην Εκπαίδευση.
Θεματικές ενότητες:
Θεσμικό πλαίσιο Εκπαίδευσης
Νομιμότητα Διοικητικών Πράξεων
Σύνταξη Εγγράφων
Πειθαρχικό Δίκαιο
Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας
Δικαιώματα και υποχρεώσεις Στελεχών της Εκπαίδευσης
Διοίκηση μέσω στόχων
Οι επιμορφωτές, έμπειρα στελέχη της διοίκησης θα συζητήσουν για τα παραπάνω με τους επιμορφούμενους, θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις, μελέτες περίπτωσης και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους ώστε να τους προετοιμάσουν για τη διαδικασία της συνέντευξης (αν αυτή περιληφθεί στη διαδικασία) αλλά κυρίως για να τους εφοδιάσουν με ουσιαστικά προσόντα.
Επιμορφωτές: Γιώργος Κωνσταντινίδης, τέως Δ/ντης Β/θμιας Εκπ/σης
                       Δρ. Άλκηστις Ζερβοπούλου, τέως Δ/ντρια Β/θμιας Εκπ/σης
Διάρκεια Σεμιναρίου: 50 ώρες. Περιλαμβάνει δραστηριότητες συνδυαστικής μάθησης:
3 συναντήσεις (ημέρα Σάββατο και ώρες 16:00- 20:00), μαθήματα e-learning, εκπόνηση εργασιών και παρουσίαση τους (προαιρετικά) σε θεματικό συνέδριο (με Πρακτικά) στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2017.

Θα χορηγηθεί πλούσιο επιμορφωτικό υλικό,  ενώ με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Ημερομηνία Διεξαγωγής:28 Iανουαρίου 2017 και 11 και 18 Φεβρουαρίου 2017
Τόπος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Εγνατία (Εγνατίας 61).
Κόστος Σεμιναρίου: 50 € , (30 €  για τα μέλη της ΕΕΦ).
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της ΕΕΦ (10:00-14:00): 210-3635701
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ    
ΚΛΑΔΟΣ    
Email    
ΤΗΛΕΦΩΝΟ