• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 17:22

Ο στόχος της δράσης μας, ως Επιστημονικού Σωματείου, είναι να ζούμε και να  λειτουργούμε με γνώμονα και  σημαία την δημιουργία και αυτή να έχει πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα.
Εδώ, στον κόσμο της δημιουργίας, συναντηθήκαμε με τον Ακαδημαϊκό και συνάδελφο  Φυσικό, Δημήτρη  Νανόπουλο.
Την ευκαιρία  αυτή, μας  την  έδωσε η έκδοση αυτου του βιβλίου, με τίτλο  «Στον τρίτο βράχο από τον Ήλιο», στο οποίο γινεται η περιγραφή  της ζωής  του συγγραφέα, αλλά και της τεράστιας Επιστημονικής του Πορείας, εξαίρετης σημασίας και τα δύο.
Αυτόν  τον Μεγάκοσμο, του προσώπου και της Επιστημονικής Δράσης, του Δημήτρη  Νανόπουλου, διαχέουμε σήμερα στους μαθητές, που τιμούν  με τη παρουσία  τους την εκδήλωση μας και μας φωτίζουν με τα μάτια τους που λάμπουν, που μετά από αυτή τη δίωρη περιπλάνηση, εκτιμάμε ότι θα γίνουν πιο φωτεινά και λαμπερά.
Η διάχυση αυτή, θέλουμε να κάνει όλους εσάς, που έχετε τιμήσει το κάλεσμα μας, να ζήσετε και να απολαύσετε ένα δίωρο περιπλάνησης σε σκέψεις και δράσεις, ανθρώπινες, πρωτοπόρες και συμπαντικές.


ΑΣ  ΠΕΡΙΗΓΗΘΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ...ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ!   
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ   ΣΥΜΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ!!!!!!!!!