• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 - 20:06

Aγαπητοί μαθητές,


Τις τελευταίες ώρες φτάνουν στα κεντρικά μας γραφεία και στα παραρτήματά μας σε όλη τη χώρα παράπονα μαθητών και γονέων ότι δεν ενημερώθηκαν από τα σχολεία τους για τους Πανελλήνιους Μαθητικούς διαγωνισμούς Φυσικής.
Εκτιμώντας την προσπάθεια των Δ/νσεων Β/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν τα σχολεία αρμοδιότητάς τους, όπως και τη συμμετοχή των συναδέλφων, θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό έγινε εκ παραδρομής.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών τα τελευταία χρόνια συναντήθηκε με κάποιους από αυτούς τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα, μέσα από πολλές εκδηλώσεις Φυσικής, ημερίδες, θερινά σχολεία, επιμορφωτικές συναντήσεις, μαθητικούς διαγωνισμούς. Άκουσε τους προβληματισμούς τους, συνομίλησε μαζί τους, εμπνεύστηκε από τη λάμψη στα μάτια και τη δημιουργικότητά τους. Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θεωρεί αυτούς τους μαθητές φίλους και δικούς της μαθητές. 
Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή κάθε μαθητή που επιθυμεί να λάβει μέρος στον Διαγωνισμό,
ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όσους μαθητές το επιθυμούν να υποβάλλουν ατομική αίτηση συμμετοχής ΑΜΕΣΑ στην Ε.Ε.Φ., μέχρι τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:00  στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
για το ΔΣ
Φιλντίσης Παναγιώτης
Α΄ αντιπρόεδρος ΕΕΦ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΦΟΡΜΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΦΟΡΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ