• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 16:36


Απαντώντας συνολικά σε ερωτήσεις συναδέλφων,  γονέων και μαθητών είμαστε υποχρεωμένοι, ως ο επίσημος Ελληνικός Επιστημονικός φορέας Φυσικής και Φυσικών, να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση Ελλήνων Φυσικών δεν έχει καμία σχέση με την «Ένωση Φυσικών Βορείου Ελλάδας».
Το Παράρτημα της ΕΕΦ στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετικά δραστήριο, διοργανώνει θερινά σχολεία, σχολεία αστρονομίας και STEM,  επιμορφωτικές συναντήσεις για συναδέλφους, εκδηλώσεις για μαθητές, μαθήματα προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς Φυσικής, αλλά ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ κανέναν διαγωνισμό Φυσικής.
Ο Διαγωνισμός της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών είναι Πανελλήνιος, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και  πραγματοποιείται εδώ και 27 χρόνια (και με τη συμβολή του Παραρτήματος της Θεσσαλονίκης) ενώ φέτος πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου.
Επομένως τα όποια ερωτήματα έχουν να κάνουν με τον διαγωνισμό, τις βραβεύσεις και τη δράση της « Ένωσης Φυσικών Βορείου Ελλάδας» καλό είναι να απευθύνονται άμεσα στην εν λόγω ένωση και όχι στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών.
για το ΔΣ της ΕΕΦ
Φιλντίσης Παναγιώτης
Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΕΦ