• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Σάββατο 26 Μαΐου 2018 - 15:10


«Αγαπώ το περιβάλλον!», στο PLANET PHYSICSΤο PLANET PHYSICS σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει ένα εκπαιδευτικό 2ήμερο (Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Ιουνίου) με θέμα «Αγαπώ το περιβάλλον!»
Μέσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων πειραματικών επιδείξεων, παιχνιδιών και κατασκευών οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν σημαντικές πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον, τους τρόπους που η ανθρώπινη δραστηριότητα το επιβαρύνει και πώς μπορούν αυτά να το προστατεύσουν.
Στη διάρκεια του 2ημέρου έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Δρ. Στέφανο Τσιτομενέα (Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Ομότιμος καθηγητής ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα), ο οποίος θα μιλήσει στα μεγαλύτερα παιδιά για τις Κινητές Επικοινωνίες και τις επιδράσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό.
Επιπλέον, ο διακεκριμένος Χημικός Δημήτριος Κονιδιτσιώτης, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή πειραματική επίδειξη με θέμα: «Αέρας…ένας απέραντος αέριος ωκεανός».
Ανάλογα με την ηλικία τους, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες, παίζουν το παιχνίδι της Ανακύκλωσης, παρακολουθούν εντυπωσιακά πειράματα και κάνουν τις δικές τους κατασκευές, που παίρνουν μαζί τους φεύγοντας!Πρόγραμμα των δράσεων του 2ημέρου
 
Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται στο PLANET PHYSICS, Λ. Αναπαύσεως 18, Βριλήσσια.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών και η συμμετοχή είναι δωρεάν!
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαιτείται η τηλεφωνική κράτηση θέσης στο 2108033984.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ