• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 - 20:55

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη τη βράβευση των μαθητών και των μαθητριών από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου, ώρα 11:00 - 14:00 στην αίθουσα ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ του Δημαρχιακού Μεγάρου.
Στην τελετή βράβευσης θα βραβευτούν οι μαθητές από τον νομό Θεσσαλονίκης (δεν χρειάζεται να το δηλώσουν) και ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ διακριθέντες από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο το επιθυμούν και δηλώσουν μέχρι τις 15/6 ότι θα παραβρεθούν στην εκδήλωση, ώστε να προετοιμάσουμε τα βραβεία τους.

Στους υπόλοιπους θα σταλούν ηλεκτρονικά σε μορφή .pdf (με αίτηση τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ώστε να τα εκτυπώσουν.
Στον σύνδεσμο
http://eef.gr/enimerosi/1483-apotelesmata-dimotiko-2017.html
μπορείτε να βρείτε τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό. Για οποιαδήποτε παράλειψη – παρατήρηση στα στοιχεία των μαθητών (που αφορούν τη βράβευση της Θεσσαλονίκης)

παρακαλούμε απευθυνθείτε έως 15 Ιουνίου στον κ. Μιχαλούδη Απόστολο
( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).
Παρακαλούμε τους διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους μαθητές τους που διακρίθηκαν.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και να συνεχίσετε να αγαπάτε τη Φυσική.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ