• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 - 04:58

                                                                          Βραδιά του Ερευνητή ‐μια γιορτή για την Επιστήμη και την Έρευνα
                                                                         σε εκατοντάδες πόλεις της  Ευρώπης   Γνώρισε τη μαγεία της Έρευνας!
                                                                                       Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, 17.00 –24.00
                                                                                                Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

                                                                                                                 Πειραιώς 254
Είσοδος Ελεύθερη

Αγαπητοί Μαθητές, Όπως ίσως γνωρίζετε, κάθε χρόνο, την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου  διοργανώνεται η μεγάλη πανευρωπαϊκή γιορτή της Επιστήμης: Η Βραδιά του Ερευνητή.Φέτος η κεντρική εκδήλωση μεταφέρεται στον όμορφο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στις  29/9 με τη συμμετοχή πλειάδας ερευνητικών/ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών φορέων. Πριν από τις 29/9 θα προηγηθούν 7 pre-events  στα ερευνητικά κέντρα που συμμετέχουν, ως διοργανωτές.Τα τελευταία χρόνια η γιορτή αυτή έχει προσελκύσει έναν απρόσμενο αριθμό επισκεπτών (περίπου 10000 άτομα μέσα σε 6 ώρες), γεγονός που οφείλεται στις πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες συμμετοχές και παρουσιάσεις που κατακτούν το ενδιαφέρον του κοινού, κάθε ηλικίας.

Με την πρόσκληση αυτή Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών καλεί τους ΜΑΘΗΤΕΣ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Ομάδα Dream Team της Ε.Ε.Φ. να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ τους και να μας την αποστείλουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  , ώστε  να συντονίσουμε τη δημιουργία της νέας μας Ομάδας μας. Σας επισυνάπτω ένα σύντομο δ.τ.  και την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ των ΜΑΘΗΤΩΝ.

Περιμένω την απάντησή σας.

 

             Το Δ.Σ. της Ε.Ε.

Φ.Φιλντίσης Παναγιώτης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

AITHΣΗ