• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 17:27

              

                                                       ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΜΑΣ ΜΑΓΕΥΟΥΝ...
                               Η ENΩΣΗ   ΕΛΛΗΝΩΝ   ΦΥΣΙΚΩΝ   σε συνεργασία με το ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
                                  και με την σύμπραξη των Επιστημονικών Ενώσεων Φυσικών Επιστημών
  ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ (Ε.Ε.Χ.) – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (Π.Ε.Β.) – ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΩΛΟΓΩΝ (Σ.Ε.Γ.)
                                       διοργανώνουν  μαθητική εκδήλωση στις 15-16-17 Δεκεμβρίου  2017
                                                    ΟΙ  ΜΑΘΗΤΕΣ  ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ  ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ   

   

 

AFISSA-FEM-2017
                                                                …..….Στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης………….!!!!

•    EΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ
•    ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
•    ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΙΧΝΗΛΑΣΙΕΣ

H  Ένωση Ελλήνων Φυσικών, σε συνεργασία με τις Επιστημονικές Ενώσεις Φυσικών Επιστημών, συνεχίζοντας τις προσπάθειες των τελευταίων ετών, διοργανώνει για ένατη συνεχή χρονιά την πρωτότυπη και ξεχωριστή συνάντηση αριστούχων μαθητών Α΄,  Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄  Λυκείου του σχολικού έτους 2016-2017  στις  15-16-17 Δεκεμβρίου  2017 στο ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω (πλησίον Λεωφόρου Αθηνών).
Σκοπός: Οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτή την πρωτότυπη  και δημιουργική συνάντηση θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους  Πανεπιστημιακούς Δασκάλους και να γνωρίσουν όλες τις σύγχρονες εξέλίξεις στον χώρο των Φυσικών Επιστημών.
Στόχοι: Να εισαχθούν οι μαθητές στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, να κατανοήσουν σε βάθος σύγχρονα επιστημονικά ζητήματα, να αποσαφηνίσουν τις έννοιες που  τα συγκροτούν και να αποκτήσουν  κριτική και συνδυαστική σκέψη.
Προϋποθέσεις συμμετοχής: Βαθμός ελέγχου μεγαλύτερος από 16.
Δηλώσεις συμμετοχής έως 8 Δεκεμβρίου 2017. Πρέπει να αποστείλετε την αίτηση σας, στην οποία θα πρέπει να φαίνεται και ο αριθμός του καταθετηρίου και η βαθμολογία της προηγούμενης τάξης,  με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  υπόψιν κας Γεώργα.  Ta σχολεία θα πρέπει να στείλουν λίστα με τους μαθητές που θα συμμετάσχουν (Oνοματεπώνυμο, Βαθμολογία,Τάξη).

Kόστος συμμετοχής: 80 ευρώ για μαθητές επαρχίας (διαμονή για δύο διανυκτερεύσεις, χυμοί-αναψυκτικά, δύο γεύματα, βεβαίωση παρακολούθησης, έντυπο υλικό)
20 ευρώ για μαθητές Αθήνας (Χυμοί- αναψυκτικά, ένα γεύμα, βεβαίωση παρακολούθησης, έντυπο υλικό)   
Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση στον ακόλουθο λογαριασμό της Ε.Ε.Φ στην τράπεζα Εurobank: 0026.0327.40.0200253706 - IBAN λογαριασμού: GR2402603270000400200253706 και στη συνέχεια να αποστείλετε το καταθετήριο με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την αιτιολογία ΚΕ 71.
               
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ:ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ      

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ  ΥΛΙΚΩΝ,  ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ   ΤΟΥ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ                                                          

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ,ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ - ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ
                                             
ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ  ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ:
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – Ακαδημία Αθηνών – ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος – NASA – CERN – CNRS - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – ΑΕΙ Αθήνας ΤΤ – ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:
Ομάδες Μαθητών που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2017 και στα Θερινά Σχολεία  2017 της Ε.Ε.Φ.  
Συνάδελφοι και ομάδες μαθητών σχολείων της Αττικής και της Περιφέρειας σε Πειραματικές Δραστηριότητες (τα ονόματα θα ανακοινωθούν έως τέλος Οκτωβρίου).

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1.Οι μαθητές της επαρχίας θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο STANLEY στην πλατεία Μεταξουργείου .

2.Για τους μαθητές της επαρχίας και για όσους δεν έχουν άλλη δυνατότητα μεταφοράς στο ΤΕΙ(χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου) θα αναχωρήσει λεωφορείο μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY  στις 16:15 την Παρασκεύη  και στις 9:15 το Σάββατο και την Κυριακή 9:30.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΦΙΣΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ

 

Υπεύθυνος  Οργάνωσης: Φιλντίσης Παναγιώτης

Επιμέλεια Προγράμματος:Γεώργα Αναστασία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ www.eef.gr

Πολυχρονάτος Κώστας  10:00-14:00 210-3635701

Γεώργα Αναστασία  15:00-19:00, 2103635701 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΙΤΗΣΗ