• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 16:47

Mαθήματα Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού-Γυμνάσιου
  Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών πραγματοποιεί  σεμινάριο  Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού (24 ώρες). Το εργαστήρι Ρομποτικής είναι ειδικά σχεδιασμένο για ομαδοσυνεργατική διδασκαλία.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να φέρει κοντά τους μαθητές με την ρομποτική, μια επιστήμη, που αποτελεί συνδυασμό πολλών κλάδων άλλων επιστημών, κυρίως δε της πληροφορικής της φυσικής της μηχανικής και των μαθηματικών.
Γίνε και εσύ ένας μικρός εφευρέτης ,μάθε τα πάντα για τη ρομποτική κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας δικές σου κατασκευές!!
Τα παιδιά παίζουν με Lego αλλά και μαθαίνουν να συνεργάζονται και να λειτουργούν σε ομάδες. Απασχολούνται δημιουργικά ανακαλύπτοντας και μαθαίνοντας για γρανάζια, τροχαλίες, ιμάντες, κοχλίες, φυσική, μαθηματικά, γεωμετρία, ορολογία, κατασκευή μεταφορά κίνησης  κ.α.
Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα
 
Κόστος Συμμετοχής:120€
                              
Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβριος 2017 

Πληροφορίες-Εγγραφές
Γεώργα   Αναστασία   15.00-19.00, 210-3635701 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΡΧΕΙΟ 1

ΑΡΧΕΙΟ 2