• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 - 20:47

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ για τα ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 400 ωρών
 "Διοίκηση και Διαχείριση Σχολικών Μονάδων"
σε συνεργασία με ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων, μετά την επιτυχημένη για 8 συνεχόμενα χρόνια υλοποίηση σε συνεργασία με Κρατικό  Πανεπιστήμιο, του ετήσιου Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Επιμόρφωσης, διάρκειας 400 ωρών, με τίτλο: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές της δραστηριότητες, επαναλαμβάνει τη διοργάνωσή του και φέτος, για 9η συνεχόμενη χρονιά, σε συνεργασία με ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, στην ΑΘΗΝΑ (και επίσης στη Θεσσαλονίκη και στην Κοζάνη εάν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερόμενων για το σχηματισμό των τμημάτων) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017-18.
Το Σεμινάριο επιμόρφωσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Α’/βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας και Ιδιωτικής), Δ.ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΕΚ, κ.λπ.
ΣΤΟΧΟΣ του προγράμματος επιμόρφωσης είναι, να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για την ανάληψη θέσης Στελέχους της Εκπαίδευσης, τόσο με την απόκτηση γνώσεων Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως στελέχη της εκπαίδευσης.
Το Σχεδιασμό, την Επιστημονική Επιμέλεια και την Εποπτεία του προγράμματος έχει το συνεργαζόμενο ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Οι θεματικές ενότητες των εισηγήσεων του σεμιναρίου αφορούν τη Διοίκηση, Οργάνωση και Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, την Ηγεσία στην Εκπαίδευση, αλλά και Σύγχρονα Ψυχοπαιδαγωγικά Θέματα. Ενδεικτικές ενότητες που θα αναπτυχθούν είναι: «Διοίκηση της Εκπαίδευσης & Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Εκπαιδευτική Ηγεσία, Προγραμματισμός και Λήψη Αποφάσεων, Οργάνωση και Οικονομική Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού, Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Αναλυτικά Προγράμματα, Ψυχική Ανθεκτικότητα Εκπαιδευτικού, Επικοινωνία στο Σχολικό Περιβάλλον, Διαχείριση της Διαφορετικότητας στη Σχολική Μονάδα, Διαχείριση Κρίσεων και Προβλημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον».
Διάρκεια Σεμιναρίου Εξειδίκευσης: 400 ώρες, συνδυαστικής μάθησης (Οι 400 ώρες περιλαμβάνουν, μαθήματα δια ζώσης, μαθήματα e-learning, και εκπόνηση εργασιών)
Οι εργασίες που θα εκπονηθούν στο πλαίσιο του σεμιναρίου μπορούν να παρουσιαστούν από τους επιμορφούμενους σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωσή του (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα).
Έναρξη:  Οκτώβριος 2017 (Η ακριβής έναρξη θα καθοριστεί από το συνεργαζόμενο Κρατικό Πανεπιστήμιο)
Διεξαγωγή Μαθημάτων: 9:00 - 14:00  (ένα έως δύο Σαββατοκύριακα το μήνα, μέχρι τον Ιούνιο 2018)
Τόπος Διεξαγωγής: Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Κοζάνη (εάν συμπληρωθεί ικανός αριθμός ενδιαφερόμενων για το σχηματισμό τμήματος)
Κόστος: 640 €  (Προκαταβολή εγγραφής 140 €, υπόλοιπο ποσό σε 3-5 δόσεις μέχρι το Μάιο 2017)
Έκπτωση για τους φυσικούς μέλη της ΕΕΦ (με πληρωμένη τη συνδρομή 2017), για όσους έχουν παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο της ΕΕΦ το 2016-17, καθώς και για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το συνεργαζόμενο Κρατικό Πανεπιστήμιο.
Το επιμορφωτικό σεμινάριο μοριοδοτείται, με βάση την πρόσκληση Διευθυντών/Υποδιευθυντών Α/βθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης (0,5μόρια) αλλά και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς για την επιλογή Διευθυντών/Υποδιευθυντών Δ.ΙΕΚ και Διευθυντών ΣΔΕ (3 & 4μόρια αντίστοιχα).
Κατάθεση προκαταβολών για την εγγραφή στο λογαριασμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στη Eurobank: 0026.0327.49.0100038837

(αριθμός IBAN:  GR9102603270000490100038837)
(σημειώνοντας ως αιτιολογία κατάθεσης το ΚΕ51 και το ονοματεπώνυμό σας)
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τη Γραμματεία της ΕΕΦ (10:00-14:00): 210-3635701 (κος Πολυχρονάτος),
ή στο κινητό (πρωί & απόγευμα): 6937-528749 (κα Πολύμνια Λαδιανού)
** Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε επίσης να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις και δράσεις της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, από την ιστοσελίδα της: www.eef.gr