• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 - 17:52


Πρόσκληση Γνωριμίας
σε Σεμινάρια Δραματοθεραπείας, προσωπικής εξέλιξης κ ενσυνείδησης-‘’Κανένα πρόβλημα δεν επιλύεται στο επίπεδο συνείδησης που το προκάλεσε’’ Albert Einstein:   

Επειδή ο χώρος της Παιδείας είναι ευαίσθητος,  σας προσκαλούμε για μια <αναβάθμιση λογισμικού> που θα κάνει το μονοπάτι της ζωής μας φωτεινότερο και τη ζωή των εφήβων μας καλύτερη ....Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο ευτυχισμένη και αρμονική πραγματικότητα, αν αλλάξουμε ή διευρύνουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας, τους άλλους, τη ζωή γενικότερα.  Ο άνθρωπος είναι ένα απίστευτα ισχυρό ον και αυτό σημαίνει ότι έχουμε τη δύναμη να γίνουμε δημιουργοί της πραγματικότητάς μας και να υλοποιούμε τους στόχους & τα όνειρά μας.    

Στόχος των μαθημάτων  μας είναι να απελευθερώσουμε το απεριόριστο δυναμικό μας ενισχύοντας την αντιληπτικότητα και αυξάνοντας το επίπεδο της συνειδητότητάς μας.     Χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές και εργαλεία αυτοβελτίωσης και ενσυνείδησης θα δούμε τα εμπόδια να παραμερίζονται και τα προβλήματα να επιλύονται.
Μἐσα από μία σειρά μαθημάτων ψυχολογίας(η Φυσική της Ψυχής-νέες τάσεις στην ψυχολογία του ατόμου), που θα αποσκοπούν στο να μπορούμε να αναγνωρίζουμε την αιτία συγκεκριμένων συμπεριφορών και χρησιμοποιώντας την θεατρική έκφραση, την εξωτερίκευση και έκφραση συναισθημάτων, την αποδοχή της ατομικότητας, τα παιχνίδια ρόλων κ.λ.π. φιλοδοξούμε στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να πετύχουμε συναισθηματική ισορροπία στη νέα γενιά, στην οποία απευθυνόμαστε αλλά και τη δικιά μας, πράγμα απαραίτητο για το έργο το οποίο εξασκούμε....
΄΄Μέχρι να κάνεις το ασυνείδητο συνειδητό, θα κατευθύνει τη ζωή σου κι εσύ θα το αποκαλείς μοίρα΄΄ C.G.Jung 

Το  Σάββατο 21 Οκτώβρη στο kafe ΧΗΜΕΙΟ Σόλωνος 87-89 και ώρα 11.00 σας προσκαλούμε σε ένα τρίωρο ελεύθερης παρακολούθησης των σεμιναρίων μας
Υπεύθυνες σεμιναρίων:Δημητροπούλου Βάσω Φυσικός,Εκπαιδευτικός Θεάτρου
Σταυρoυλάκη Ροδάνθη,Φιλόλογος-Σύμβουλος προσωπικής   εξέλιξης
Δηλώσεις συμμετοχής   στα mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για περισσότερες  Πληροφορίες- Εγγραφές:
•    κα Γεώργα Αναστασία, τηλ: 2103635701(καθημερινές 15:00-19:00)
•    Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το συντομότερο e- mail με τα στοιχεία τους (απαραιτήτως το τηλέφωνο) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

ΕΔΕΙΚΤΙΚΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1.ΔΙΑΡΚΕΙΑ  30 ΩΡΕΣ
2.ΚΟΣΤΟΣ  70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗ ΦΥΣΙΚΟΥΣ-55 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥΣ-40 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
3.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ   ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ    5 Σ/Κ  (ΔΥΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ)
4.ΧΩΡΟΣ  AEGEANCOLLEGEΠANEΠISTHMIOY 17-ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ