• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 - 18:00

5η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 Η BPU (Balkan Physical Union) και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην 5η Βαλκανική Ολυμπιάδα Φυσικής.Πρόκειται για έναν εργαστηριακό κατά βάση διαγωνισμό με πολύ ενδιαφέροντα θέματα.Ο διαγωνισμός αφορά μαθητές Γυμνασίου – Λυκείουκαι θα πραγματοποιηθεί στη Σόφια 8 – 10 Δεκεμβρίου 2017.Το θέμα του διαγωνισμού για το 2017 είναι «Η μέρα του ηλεκτρονίου». Απαιτείται εξοικείωση των μαθητών με εργαστηριακό εξοπλισμό, όπως το πολύμετρο και η επεξεργασία των εργαστηριακών δεδομένων.Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στον παρακάτω σύνδεσμο:https://sites.google.com/a/bgp hysics.eu/bgphysics/deynosti/e po 

 Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι:Τα έξοδα εγγραφής (15 ευρώ) και διαμονής σε ξενώνες φοιτητών (10-20 ευρώ) είναι ελάχιστακαι πιθανότατα θα καλυφθούν από Σπόσνσορες.

Τα έξοδα μεταφοράς και διατροφής επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες. Φυσικά κάποιος μπορεί να μείνει μόνος του σε ξενοδοχείο.

Υπάρχει πρόβλεψη (όσο φυσικά υπάρχει διαθεσιμότητα) για διαμονή και για τους συνοδούς καθηγητές – γονείς στην παραπάνω τιμή.

Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή η Βουλγαρία κι η FYROM και φυσικά εμείς.

Ίσως συμμετάσχουν και άλλοι αλλά δεν είναι βέβαιο.Πρόκειται για «Ατομική Συμμετοχή».

Μελλοντικά (του χρόνου) θα έχουμε ομαδική εκπροσώπηση μετά από διαγωνισμό ή από δική μας επιλογή.

Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές θα συμπληρώσουν μόνοι την φόρμα εγγραφής:

για μαθητές: https://goo.gl/forms/ DEpi2oRVX q7Dbc8l1·      

για καθηγητές: https://goo.gl/form s/QVtaEKJhi hGYS3m32

Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε με email για να σας συμπεριλάβουμε στην ομάδα.

Τελική προθεσμία εγγραφής: (συμπλήρωση φόρμας εγγραφής & μετά αποστολή στο email ΕΕΦ) έγκυρες οι συμμετοχές αυστηρά μέχρι 1 Νοεμβρίου 2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ