• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 - 18:02

                                       17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής
                                        «Η Φυσική συναντά την κοινωνία»
                     Ανακοίνωση για τις εργασίες και τα πρακτικά του συνεδρίου


Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής, με θέμα «Η Φυσική συναντά την κοινωνία».
Για όσους επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στις εργασίες του συνεδρίου και να παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένες τις ομιλίες των προσκεκλημένων ομιλητών, διατίθεται κωδικός έναντι 12€.Όσοι επιθυμούν να λάβουν τις κεντρικές ομιλίες θα πρέπει να  έχουν ηλεκτρονική διεύθυνση σε gmail.
Επίσης, προσφέρονται τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή τα πρακτικά του συνεδρίου, όπου περιέχονται 100 εργασίες σε πλήρη μορφή. Τα πρακτικά μπορούν να αποκτηθούν με την καταβολή του ποσού των 10€  γιά την  ηλεκτρονική μορφή και  20 ευρώ τους τρείς τόμους σε έντυπη μορφή.Ανα τμο σε έντυπη μορφή 10 ευρώ!!!!
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πρόσβαση στις ομιλίες και στα πρακτικά του 17ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής μπορούν να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό EUROBANK: IBAN: GR2402603270000400200253706
Οι αποστολές των αποδείξεων πρέπει να γίνει στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..   

 

                             Για την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου
                                       Φιλντίσης Παναγιώτης
                                      Α΄ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Φ.

 

ΤΟΜΟΣ Α΄

ΤΟΜΟΣ Β΄

ΤΟΜΟΣ Γ΄