• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 - 17:26
 
 
Από την αρχή της λειτουργίας μας, τον Δεκέμβρη του 2013, στόχος μας είναι η ενεργός συμμετοχή των φοιτητών στην εξέλιξη και διάδοση της Φυσικής, μέσα από την επιστημονική ενημέρωση και τη πραγματοποίηση ποικίλων δράσεων. Θέλουμε οι φοιτητές να αποτελέσουν ζωντανό κομμάτι της φυσικής κοινότητας στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και συμμετέχοντας ενεργά στις εξελίξεις.
Όλο αυτό το διάστημα αυτό έχουμε συμβάλει στις επιστημονικές δράσεις της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (συνέδρια και ημερίδες), έχουμε δημιουργήσει μια πύλη καθημερινής ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχουμε ξεκινήσει εδώ και 4 μήνες την αποστολή μηνιαίων newsletter με τις επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα της Φυσικής. Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζουμε δύο ημερίδες, σε Αθήνα και Πάτρα, αποκλειστικά για φοιτητές καθώς και μια συνάντηση γνωριμίας με όσους από εσάς ενδιαφέρονται να μάθουν για το έργο μας.
Όμως, όπως κάθε αρχή είναι δύσκολη, έτσι και το δικό μας εγχείρημα που έπρεπε να στηθεί από το μηδέν, χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Πιο πολύ από όλα όμως χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή και στήριξη. Μόνο η δική σας ανταπόκριση θα μας δώσει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας και να φτιάξουμε μια ενεργή και δραστήρια επιστημονική κοινότητα φοιτητών.
Σας καλούμε λοιπόν να εγγραφείτε στον Τομέα Φοιτητών της ΕΕΦ ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας για το 2015. Το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει:
•Την εγγραφή για ένα χρόνο στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ή την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής για τους ήδη εγγεγραμμένους), ως φοιτητικά μέλη του Τομέα Φοιτητών.
•Έκπτωση 50% στις εκδηλώσεις της ΕΕΦ για τη τρέχουσα χρονιά (πχ συνέδρια, συμπόσια)
•Δωρεάν 2 τεύχη (9ο, 10ο) του περιοδικού Physics News. Το νέο 9ο τεύχος θα σας σταλεί αμέσως μετά την εγγραφή σας και το 10ο μόλις κυκλοφορήσει, σε περίπου τρεις μήνες.
•Έκπτωση 25% (15 ευρώ έναντι 20) στη συνδρομή του περιοδικού Physics News για τα τεύχη 11-14.
Κάθε εγγεγραμμένος φοιτητής θα λαμβάνει επίσης την κάρτα μέλους του Τομέα με αύξοντα αριθμό εγγραφής, ο οποίος θα είναι προφανώς μοναδικός και προσωπικός για τον καθένα και θα αποτελεί αποδεικτικό της εγγραφής του στην ΕΕΦ.
 
Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή/ανανέωση συνδρομής σας θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό των 10 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών με το αιτιολογικό κατάθεσης «Εγγραφή φοιτητή» και το ονοματεπώνυμό σας.
-Eurobank: 002603274901000038837
 
Στη συνέχεια να μας αποστείλετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, τμήμα φοίτησης), σκαναρισμένη εικόνα ή φωτογραφία του αποδεικτικού κατάθεσης καθώς και της μπροστινής πλευράς τους πάσο σας. Με τον τρόπο αυτό θα κάνουμε επιβεβαίωση των στοιχείων και της φοιτητικής σας ιδιότητας και θα προχωρήσουμε στην εγγραφή σας.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για την έως τώρα στήριξη και ελπίζουμε να συμμετάσχετε ενεργά σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια.