• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 - 02:19
 
Γνωρίστε τη νέα, ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας για τη Φυσική Β’ Γυμνασίου της Klett-National Geographic!
Η υπό έκδοση Φυσική Β’ Γυμνασίου εισάγει μια νέα γενιά βιβλίων, η οποία ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μαθητών και καθηγητών του 21ου αιώνα.
Όλα τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνολογιών και των νέων διδακτικών προσεγγίσεων στην αίθουσα διδασκαλίας!
Το διδακτικό πακέτο αποτελείται από:
1.    Έντυπο βιβλίο μαθητή
2.    Ψηφιακό αντίγραφο του έντυπου βιβλίου (με κωδικό ενεργοποίησης για online πρόσβαση από PC/Mac/Android/iOs για 12 μήνες) στο οποίο εμπεριέχονται διαδραστικές ασκήσεις, φωτογραφίες, πειράματα, βίντεο, 3-D animation
3.    Ψηφιακές καρτέλες διδασκαλίας για τον καθηγητή (online πρόσβαση από PC/Mac για 12 μήνες) με πλούσιο πρόσθετο υλικό για την κάθε ενότητα λεπτό προς λεπτό, στις οποίες μπορεί να βασιστεί ολόκληρη η παράδοση
4.    Εγχειρίδιο διδασκαλίας σε εκτυπώσιμη μορφή
5.    Πρόσβαση σε ψηφιακή πλατφόρμα LMS εφαρμογή Klett Book-App, η οποία επιτρέπει στον διδάσκοντα να παρακολουθεί την επίδοση των μαθητών του (στατιστικά δεδομένα, ιστορικό επιδόσεων), να αναθέτει ασκήσεις, να ανατροφοδοτεί και να προσαρμόζει τη διδασκαλία του εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά
Είναι μια πλήρης εκπαιδευτική πρόταση επειδή:
•    Περιλαμβάνει έγκυρη επιστημονική γνώση, απόλυτα συμβατή με το επίσημο πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας. Το βιβλίο (έντυπο και ψηφιακό) περιέχει όλη την ύλη του επιπέδου της Β’ Γυμνασίου και όχι μόνο αυτή που ορίζεται κάθε έτος ως διδακτέα.
•    Δομείται με τρόπο ελκυστικό και εύληπτο, καθιστώντας τη διαδικασία της διδασκαλίας και της μάθησης απολαυστική και αποδοτική.
•    Χρησιμοποιείται αυτόνομα ή υποστηρικτικά με το σχολικό εγχειρίδιο. H χρήση της ψηφιακής έκδοσης και των εργαλείων είναι απολύτως προαιρετική. Το μάθημα μπορεί να γίνει αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας μόνο το έντυπο βιβλίο.

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας για να δημιουργήσουμε μαζί τη νέα γενιά βιβλίων για τις Φυσικές Επιστήμες!Επισκεφτείτε τον ιστότοπο
www.klett.gr/physics
και επιλέξτε με ποιον τρόπο επιθυμείτε
να συνεργαστείτε μαζί μα
  • Γίνετε μέλος της ομάδας αξιολόγησης
Γράψτε μαζί μας το βιβλίο. Λάβετε τα προσχέδια των κεφαλαίων και στείλτε μας παρατηρήσεις και σχόλια. Κάντε τη φωνή των εκπαιδευτικών να ακουστεί!
  •   Συμμετέχετε πιλοτικά με την τάξη σας
Οργανώστε το μάθημα με βάση τα κεφάλαια του βιβλίου που θα λάβετε και μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας. Γιατί οι μαθητές είναι οι καλύτεροι κριτές!
  •  Εγγραφείτε και μάθετε περισσότερα
Παρακολουθήστε από κοντά τα στάδια δημιουργίας!
Γνωρίστε τους συντελεστές του έργου. Δείτε το εισαγωγικό βίντεο με υλικό από το έντυπο και το ψηφιακό βιβλίο και ενημερωθείτε για την εξέλιξη του έργου.    
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.