• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Κυριακή 21 Απριλίου 2019 - 09:24

Ομιλία στο ΣΔΕ Περιστερίου με θέμα«ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ»

του Ομότιμου Καθηγητή ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα
δρ. Στέφανου Τσιτομενέα
Ο δρ. Στέφανος Τσιτομενέας, Ομότιμος Καθηγητής ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα, Καθηγητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με  επιπτώσεις στην Υγεία» της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών
Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 παρουσίασε ομιλία με θέμα «Κινητές επικοινωνίες, επιδράσεις και μέτρα», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Περιστερίου.
Ο Ομότιμος Καθηγητής Στέφανος Τσιτομενέας παρουσίασε στους εκπαιδευόμενους τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών ως προς τις βιολογικές και λειτουργικές επιδράσεις της κινητής τηλεφωνίας, των ασύρματων τηλεφώνων και των Wi-Fi στον άνθρωπο και τους ζωντανούς οργανισμούς. Επέδειξε επίσης τον τρόπο χρήσης μετρητή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και κατέθεσε σειρά μέτρων ατομικής προστασίας. Στο τέλος της ομιλίας ο δρ. Τσιτομενέας απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων των παρευρισκομένων. Την εκδήλωση οργάνωσε η καθηγήτρια Φυσικών Επιστημών του ΣΔΕ Περιστερίου κυρία Δήμητρα Λελίγκου. Η Διευθύντρια κα Λουκοπούλου και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΣΔΕ Περιστερίου ευχαριστούν θερμά τον κύριο Τσιτομενέα για την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία που παρουσίασε.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ