• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 - 12:26


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ Η/Υ

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη εγγραφών στο on-line εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Γνώσεις πληροφορικής και χρήση Η/Υ» το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πιστοποίηση από τον Φορέα Πιστοποίησης GlobalCert.Η GlobalCert είναι αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης από τον ΕΟΠΠΕΠ και τα πιστοποιητικά «Γνώσεις πληροφορικής και χρήση Η/Υ» που εκδίδει είναι αποδεκτά από το ελληνικό δημόσιο, το Α.Σ.Ε.Π. και διαπιστευμένα κατά Ε.ΣΥ.Δ.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης περιλαμβάνει τις παρακάτω έξι ενότητες:

•        Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων-Windows
•        Επεξεργασία Κειμένου-Word
•        Υπολογιστικά Φύλλα-Excel
•        Υπηρεσίες Διαδικτύου-Internet
•        Βάσεις Δεδομένων-Access
•        Παρουσιάσεις-PowerPoint

Τα πακέτα εκπαίδευσης και πιστοποίησης είναι τα ακόλουθα:
1.    Εκπαίδευση και Πιστοποίησης 3 ενοτήτων (Word-Excel-Internet),κόστος 200€
2.    Εκπαίδευση και Πιστοποίησης 6 ενοτήτων(Windows-Word-Excel-Internet-Access-PowerPoint), κόστος 250€
3.    Πιστοποίηση 3 ενοτήτων, κόστος 120€                
4.    Πιστοποίηση 6 ενοτήτων, κόστος 160€

Οι πιστοποιήσεις GlobalCert είναι:

    Αναγνωρισμένες από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
    Αποδεκτές από το ΑΣΕΠ

Έναρξη εγγραφών: 1 Μαρτίου

Η διδασκαλία όλων των ενοτήτων του εκπαιδευτικού προγράμματος, πραγματοποιείται μέσω πλατφόρμας ασύγχρονης εκπαίδευσης και βασίζεται σε μία σειρά οργανωμένων βιντεο-μαθημάτων όπου ο καταρτιζόμενος έχει τη δυνατότητα να τα παρακολουθεί στο δικό του χώρο και χρόνο. Οι καταρτιζόμενοι με την εγγραφή τους θα αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης διάρκειας ενός έτους ώστε να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα εκπαίδευσης.Παράλληλα, ο κάθε καταρτιζόμενος κατά τη διάρκεια εκπαίδευσής του μπορεί να αξιολογεί τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτά με ασκήσεις και τεστ προσομοίωσης, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο εκπαιδευτικό υλικό της πλατφόρμας.Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης GlobalCert σε επιλεγμένα εξεταστικά κέντρα της περιοχής τους.Ο Φορέας Πιστοποίησης GlobalCert προσφέρει στους υποψήφιους ένα άρτιο εργαλείο εκπαίδευσης που καλύπτει τις ανάγκες των υποψηφίων και παράλληλα τους προετοιμάζει με επιτυχία για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Η GlobalCert προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης σε όλες τις ενότητες.

Το κόστος για το πακέτου εκπαίδευσης και πιστοποίησης της επιλογής σας καταβάλλεται στη Ένωση Ελλήνων Φυσικών.Η προσφορά ισχύει για τα μέλη της ΕΕΦ και τις οικογένειές τους.

Για περισσότερες Πληροφορίες- Εγγραφές:
Γεώργα Αναστασία, τηλ: 2103635701 (καθημερινές 15:00-19:00),   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.