• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 - 12:46
 
Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση να παρευρεθούμε στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών οι οποίοι διαγωνίσθηκαν και διακρίθηκαν στην διαδικασία επιλογής των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην 17η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών EUSO 2019 στην Λισαβόνα της Πορτογαλίας και η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27/1/2019 στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου.
Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη των ελληνικών ομάδων διοργανώθηκε από την ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε. για άλλη μία χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι μαθητές ήταν πολύτιμες.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών επιβραβεύει και στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν την αναβάθμιση των Φυσικών Επιστημών και την καθιέρωση του εργαστηρίου ως αναπόσπαστου μέρους της διδασκαλίας των μαθημάτων.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών θα αποστείλει σε κάθε έναν από τους μαθητές των τριών πρώτων σχολείων βιβλία συνολικής αξίας 30€.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους μαθητές που θα μας εκπροσωπήσουν!
 
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.