• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 - 00:28

Παρουσίαση του Βιβλίου με τίτλο «Φυσικής Απάνθισμα»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αφιέρωμα στον Ρήγα Φεραίο με αφορμή την επανέκδοση του Βιβλίου «Φυσικής Απάνθισμα» στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο Polis Art Café (Στοά Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου).
Οι μαθήτριες της Β’ Λυκείου Μπακούρου Σπυριδένια, Μπακούρου Φρειδερίκη, Χρονοπούλου Μαριάννα με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κονιδάρη Γρηγόριο παρουσίασαν το θέμα: « Ρήγας, ο Εθνεγέρτης».
Οι μαθητές Ζαχαριάδη Άλκηστις, Κερκέζος Μάριος, Παππάς Ιωάννης, Σπανού Αργυρώ με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Ζαμπέλη Ιωάννη παρουσίασαν το θέμα: «Παρατηρώντας τον Ουρανό: Από τον Ρήγα ως τις μέρες μας».
Οι μαθητές Μπουφίδης Ιωάννης, Μυρίλλα Δήμητρα, Οικονόμου Δημήτριος, Πυροβολάκη Βασιλική με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Τσίτουρα Νικόλαο παρουσίασαν το θέμα: «Περί ανέμων και υδάτων...» .
Οι μαθητές Γαλάτης Δημήτριος, Ντάρα Μαρία, Ρηγάτου Λουκία, Σιδηροπούλου Χριστίνα με υπεύθυνο καθηγητή την κ. Καττή Κωνσταντίνα παρουσίασαν το θέμα: «Η Βιολογική σκέψη στα χρόνια του Ρήγα».
Ο κ. Κονιδάρης Γρηγόριος, Φιλόλογος – Ιστορικός των Εκπαιδευτηρίων ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ παρουσίασε το θέμα «Ρήγας Φεραίος (Βελεστινλής). Η ζωή και το έργο ενός οραματιστή».