• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 - 00:07


Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Αναφορικά με τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής, που έχει εκ νέου οριστεί για την Κυριακή 12 Μαΐου:   

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ανοιχτά τα σχολεία
που θα έχουμε επιλέξει ως Εξεταστικά Κέντρα (ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα αρχικά).
Δικαιούμαστε να διεξαγάγουμε τον Διαγωνισμό στα σχολεία, κατόπιν έγκρισης της Σχολικής Επιτροπής.
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών προτίθεται να αποζημιώσει τα σχολεία (αν αυτό της ζητηθεί) ύστερα από συνεννόηση με την Σχολική Επιτροπή, για την χρήση και μόνο του χώρου (δεν θα χρειαστεί κάτι άλλο, όπως χρήση εξοπλισμού του σχολείου, θα αποστείλουμε παντού έτοιμα τα θέματα).

Ζητάμε λοιπόν την στήριξη και την βοήθεια σας!
 
Επικοινωνήστε το θέμα, παροτρύνετε τους μαθητές να συμμετάσχουν, συζητήστε με τους γονείς των μαθητών για τον σκοπό και τα οφέλη του Διαγωνισμού!
Η προθεσμία δήλωσης των νέων συμμετοχών (μέσω των σχολείων ή και ατομικές) έχει παραταθεί μέχρι και τις 8 Μαΐου.
 
Οι δηλώσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Σας θέλουμε αρωγούς σε αυτή την σημαντική προσπάθεια!Στηρίξτε μας για να συνεχίσουμε το, αποδεδειγμένα σημαντικό και επιτυχημένο, έργο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών!!!

Για το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.,
Παναγιώτης Φιλντίσης
Α' Αντιπρόεδρος