• Ένωση Ελλήνων Φυσικών
  • Γριβαίων 6 Αθήνα 10680
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο: 2103635701
  • Fax: 2103610690
Προσθήκη αρχείων
Τρίτη 16 Ιουλίου 2019 - 23:23
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το διδακτικό πακέτο Φυσική Β' Γυμνασίου, τo οποίo δημιουργήσαν ο εκδοτικός οίκος Klett σε συνεργασία με τη National Geographic, θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Αύγουστο του 2019.
Σας παροτρύνουμε να αξιοποιήσετε την προσφορά γνωριμίας, να προμηθευτείτε δωρεάν και  να εντάξετε στη διδασκαλία σας το εκπαιδευτικό υλικό για το μάθημα της Φυσικής, από τον Σεπτέμβριο του 2019.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2019, οι καθηγητές Φυσικής Γυμνασίου μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ετήσια συνδρομή στο ψηφιακό πακέτο του καθηγητή, πραγματικής αξίας 12 €/μήνα. Πρόκειται για μια προσφορά γνωριμίας χωρίς καμία δέσμευση.
Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν το έντυπο βιβλίο μαθητή μαζί με το έντυπο ασκησιολόγιο.
Κάντε την παραγγελία σας δωρεάν πατώντας εδώ:   Από το σχολικό έτος 2020/21 κι έπειτα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους εκπαιδευτικούς έως και 100% έκπτωση στη χρήση του διδακτικού μας πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των μαθητών που θα είναι διασυνδεδεμένοι στον ψηφιακό λογαριασμό του καθηγητή.
Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα, πλοηγηθείτε και μάθετε τα πάντα για το διδακτικό και μαθησιακό πακέτο για τη Φυσική Β' Γυμνασίου!
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.klett.gr/physics
Επικοινωνήστε με την Klett-National Geographic: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. – 2109902700
Facebook: www.facebook.com/physicsklettnationalgeographic/