ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΕΕΦ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΟY ΝΕΡΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ  ΕΕΦ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΟY ΝΕΡΟΥ

1/ΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΑΘΜΟΎ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΎ

ΠΡΟΣ 'Ενωση Ελλήνων Φνσικών


ΘΕΜΑ: « Ενχαριστήρια επιστολή προς την Ένωση Ελλήνων Φνσικών».

Αγαπητοί Κύριοι και Κυρίες,

Λάβαμε με μεγάλη χαρά το πολυμηχάνημα ΗP Deskjet-2630 το οποίο είχατε την καλοσύνη να. μας δωρίσετε και να αποστείλετε στο Νηπιαγωγείο μας. Είναι μεγάλη αναγνώριση και στήριξη της προσπάθειας όλον τον εκπαιδευτικού κλάδου τη απόφαση σας για την εξασφάλιση στα παιδιά πον φοιτούν στα σχολεία, αγαθών τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούνταν αυτονόητα.
Ο εξοπλισμός του Ντηπιαγωγείου με το εν λόγω πολυμηχάνημα, εφοδιάζει το σχολείο με ένα επιπλέον σημαντικό εργαλείο για τη δουλειά μας, ιδίως αφότον οι ώρες λειτουργίας τον εχουν διπλασιαστεί μετά την απόφαση να δημιουργηθεί και ολοήμερο τμήμα. Σας ευχαριστούμε πον στέκεστε αρωγοί και στηρίζετε το έργο μας, για όσο το δννατό ποιοτικότερτη εκπαίδευση.
Συνοδεντικά, σας αποστέλλονμε πρακτικό τον συμβουλίου σχολικής κοινότητας, ως αποδεικτικό για την ενημέρωση της εκπροσώπον των γονέων καθώς και για το τυπικό αποδοχής της δωρεάς, φωτογραφία παράδοσης στα παιδιά τον σχολείου και σας επαναλαμβάνουμε ότι έχει ενημερωθεί και ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής. Καλή δύναμη και στο δικό σας αξιόλογο έργο.

Με εκτίμηση,
Η Προϊσταμέμη του Νηπιαγωγείου

 

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια