Σεμινάριο Διερευνητικής Μάθησης στη Σόφια

Σεμινάριο Διερευνητικής Μάθησης στη Σόφια

Η Βουλγαρική Ένωση Φυσικών, μέλος της Βαλκανικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φυσικών, προσκαλεί τους Έλληνες μαθητές και τις Ελληνίδες μαθήτριες σε ένα τετραήμερο σεμινάριο διερευνητικής μάθησης στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 5-8 Ιουλίου 2023.

Στο σεμινάριο αυτό οι μαθητές μας θα παρακολουθήσουν, αλλά και θα εκπαιδευτούν σε αγώνες διερευνητικής μάθησης (στο στυλ του διεθνούς διαγωνισμού ΙΥΝΤ) και παράλληλα θα γίνει σεμινάριο πάνω στην ανάπτυξη εργασιών διερευνητικής μάθησης. Να σημειωθεί ότι το σεμινάριο θα είναι στην Αγγλική γλώσσα (οι Έλληνες εκπαιδευτικοί συνοδοί θα δίνουν διευκρινήσεις και θα μεταφράζουν).

Οι μαθητές θα αποκτήσουν γνώσεις και εμπειρία πάνω στη διερευνητική μάθηση αλλά και στον ΙΥΝΤ.

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των συναδέλφων και θα αποστείλει ομάδα μαθητών. Στη Σόφια, θα διαμείνουμε όλοι μαζί (μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί) σε φυλασσόμενο μέρος που έχει παραχωρήσει το Υπ. Παιδείας τους για τέτοιους σκοπούς (το ονομάζουν training Center for Olympians). Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν και οι εκπαιδευτικές διεργασίες.

Για το ταξίδι στη Βουλγαρία απαιτείται μόνο ταυτότητα.

Να σημειωθεί ότι το ταξίδι αυτό έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές από τους εκπαιδευτικούς που θα συνοδέψουν και γνωρίζουν το μέρος. Το κόστος ανά μαθητή είναι 320 ευρώ και περιλαμβάνει το κόστος μετακίνησης από τη Θεσσαλονίκη στη Σόφια και πίσω, το κόστος διαμονής (σε 2κλινα-3κλινα δωμάτια) και το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο.

Αν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Φόρμα Συμμετοχής

 

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια