ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

Αθήνα, 23/12/2020

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22/12/2020 η βράβευση της αποφοίτου του 5ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας Ευαγγελίας Γρατσία., η οποία ως μαθήτρια της Γ΄Λυκείου συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Διαστημικές Εικόνες και Καλλιτεχνικές Εκφράσεις 2019-2020».

Στον διαγωνισμό, ο οποίος διεξήχθη μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, έλαβαν μέρος 65 μαθητές από 18 Γυμνάσια και Λύκεια, παρουσιάζοντας πρωτότυπα έργα εμπνευσμένα από τον χώρο του Διαστήματος. Έργα ζωγραφικής, θεατρικά, μουσικοκινητικά περιέγραψαν με τον πιο εύγλωττο τρόπο την αλληλεπίδραση των μαθητών με όσα θαυμαστά συμβαίνουν στην διαστημική μας γειτονιά.

Η Ευαγγελία Γρατσία πέτυχε ξεχωριστή διάκριση, κερδίζοντας το ειδικό βραβείο Πρωτότυπης Ιδέας και Δημιουργίας, για τα δύο έργα ζωγραφικής σε καμβά που παρουσίασε.

             

Η επίδοση του δώρου, ενός έγχρωμου εκτυπωτή-σαρωτή, έγινε στο γραφείο του Διευθυντή του 5ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας Δημήτρη Πανταγιά, σε ζεστή ατμόσφαιρα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας Κλειδέρη Παρασκευή.

        

Ευχόμαστε στην νεαρή καλλιτέχνιδα να είναι πάντα δημιουργική και να επιτυγχάνει κάθε στόχο της.

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.

Photo Gallery

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια