Βράβευση Μαθητών Δημοτικών Σχολείων Αττικής - Ευβοίας - Κορινθίας

Βράβευση Μαθητών Δημοτικών Σχολείων Αττικής - Ευβοίας - Κορινθίας

Η βράβευση των διακριθέντων στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού για τα σχολεία Αττικής - Ευβοίας - Κορινθίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 στο μικρό Αμφιθέατρο του Νέου Χημείου, Ναυαρίνου 13Α στην Αθήνα και ώρες 10:00 -  14:00.

 

Η προσέλευση και απονομή βραβείων θα γίνει ως εξής:

 

 Ε Δημοτικού

10:00-11:00 Α-Λ

11:00-12:00 Μ-Ω

ΒΡΑΒΕΙΑ Ε Δημοτικού

Στ Δημοτικού

12:00-13:00 Α-Μ

13:00-14:00 Ν-Ω

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤ Δημοτικού

Η κάθε βράβευση θα διαρκεί 45 λεπτά και θα ακολουθεί δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα για αερισμό και απολύμανση της αίθουσας. Οι διακριθέντες μαθητές θα εισέρχονται ανά αλφαβητική ομάδα στον χώρο της εκδήλωσης και μέσα στην αίθουσα θα μπορούν να συνοδεύονται μόνο από ένα επιπλέον άτομο.

 

Οι μαθήτριες και μαθητές για την είσοδο στον χώρο της βράβευσης θα χρειαστεί να έχουν και να επιδεικνύουν self test, όπως γίνεται και κατά την είσοδο στον χώρο του σχολείου.

Οι ενήλικες συνοδοί θα χρειαστεί να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid test. Οι κωδικοί των εν λόγω πιστοποιητικών θα ελέγχονται μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή στην είσοδο του κτηρίου.

Εξυπακούεται ότι η χρήση μάσκας μέσα στους χώρους του κτηρίου είναι επιβεβλημένη.

 

Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλείσθε να έρθετε δεκαπέντε λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα βράβευσης (αλλά όχι νωρίτερα) και να έχετε την απαραίτητη υπομονή για την ασφαλή είσοδό σας στον χώρο της εκδήλωσης.

 

Καταβάλλουμε υπεράνθρωπη προσπάθεια να σας προσφέρουμε, μετά από πολύ μεγάλο διάστημα, μία βράβευση αντάξια των προσπαθειών και της μεγάλης επιτυχίας σας και στηριζόμαστε στην κατανόηση και την συνεργασία σας.

Ευχόμαστε σε όλους πάντα επιτυχίες!

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.

 

Υ.Γ. Στο δεύτερι φύλλο των επισυναπτόμενων αρχείων μπορείτε να δείτε τους βραβευόμενους μαθητές. Παρακαλούμε εάν διαπιστώσετε κάποιο λάθος να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να συμπληρωθούν σωστά τα βραβεία.

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια