Προσκλητήριο Συστράτευσης στις δράσεις της Ε.Ε.Φ. και στους Διαγωνισμούς Φυσικής

Προσκλητήριο Συστράτευσης στις δράσεις της Ε.Ε.Φ. και στους Διαγωνισμούς Φυσικής

Προσκλητήριο Συστράτευσης
στις δράσεις της Ε.Ε.Φ. και στους Διαγωνισμούς Φυσικής
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το μεγάλο και ιστορικό Σωματείο μας, πέρα από τους σκοπούς της επιστήμης που υπηρετεί  ανοίγεται πάντα στην Κοινωνία. Η «Φυσική μαγεύει…» απευθύνεται σε όλους τους μαθητές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Και φυσικά μαγεύει…, αφού μαγεία για εμάς είναι: «Φυσική + Τεχνολογία». 
Πίστη μας είναι ότι η Φυσική, ως επιστήμη άπτεται όλων των επιστημών και των τεχνών. Χωρίς αυτήν και τα Μαθηματικά ο κόσμος μας θα ήταν πολύ «μικρός». Ανέκαθεν,  η Ε.Ε.Φ. ανοίγει την «αγκαλιά» της και δίνει βήμα σε όλες τις καινούργιες ιδέες. Δεν είναι απαραίτητο, όπως καταλαβαίνετε, ότι τις υιοθετεί κιόλας! Για τον λόγο αυτόν, εδώ και χρόνια, η Ε.Ε.Φ. είναι πρωτοπόρα στην ίδια την επιστήμη της, στην τέχνη, στην ποίηση, στο θέατρο, στη σχέση της Επιστήμης με τη Θρησκεία, με τη Φιλοσοφία και τόσα άλλα. Οι δράσεις της Ε.Ε.Φ. είναι πολλές, συνεχείς και πολλαπλές, με ποικίλα θέματα και ενδιαφέροντα. Οι εκδόσεις και ειδικά τα περιοδικά της είναι υψηλού επιπέδου. Αρκεί να δει κάποιος τη σχετική Ιστοσελίδα μας.
Δεν αρνούμεθα ποτέ να πάμε σε απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας, μετά από πρόσκληση των εκεί σπουδαίων συναδέλφων μας, κάνοντας κοινωνούς της επιστήμης μας τους μαθητές και σπουδαστές των αντίστοιχων πόλεων, ενώ και τα Θερινά Σχολεία μας είναι πλέον θεσμός.
Τα Συνέδριά μας, οι Ημερίδες μας και τα Θερινά Σχολεία μας έχουν μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται σε εσάς τους συνετούς και σπουδαίους δάσκαλους της Φυσικής στα Γυμνάσια και Λύκεια, που με μεράκι και πίστη σε αυτό που κάνετε διακονείτε με σοβαρότητα την επιστήμη μας. 
Αγαπητοί συνάδελφοι η δύναμή μας είστε εσείς, όλοι οι επώνυμοι, αλλά και οι ανώνυμοι αγαπητοί συνάδελφοί μας. Σε εσάς όλους απευθύνομαι με αγάπη και σύνεση ζητώντας, όπως πάντα, την αυταπάρνησή σας στο κάλεσμά μας να συστρατευτείτε στις δράσεις της Ε.Ε.Φ. και φυσικά σε όλους τους Διαγωνισμούς της Φυσικής, σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας. Ως  Ένωση, δηλώνουμε ανοιχτά ότι αγαπάμε όλο τον κόσμο, βγάζουμε αγάπη και συναίσθημα και δεν θέλουμε να δημιουργούμε εντάσεις ούτε και φυσικά τις προκαλούμε. Δεν κατηγορήσαμε ποτέ κανέναν ούτε μεμψιμοιρούμε. Όλοι χωράνε στη μεγάλη και ανοιχτή αγκαλιά της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Συνάδελφε, συνετέ αγωνιστή και πρωτοπόρε.

Πύκνωσε τις τάξεις της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών. Αγωνίσου κι εσύ μαζί μας σε όλες τις Δράσεις μας και σε όλους τους Διαγωνισμούς μας.

Σε περιμένουμε κοντά μας. Είσαι η δύναμή μας!

Εκ καρδίας

Στράτος Θεοδοσίου

Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σχόλια